Over mij

Ik ben Paul, en ik ben graag creatief bezig. Nieuwe dingen maken van oude spullen of gewoon hele nieuwe dingen creëren. Als kind tekende ik veel, de muren van mijn slaapkamer stonden vol met teksten en tekeningen die ik zelf verzon of natekende.

In de jaren daarna maakte ik af en toe nog wel iets, voor mezelf of voor vrienden, maar door drukte met mijn werk ben in hier niet mee verder gegaan. Nu het op alle vlakken wat rustiger is ben ik weer begonnen met dingen ontwerpen, zelf verzonnen of dingen die ik tegenkom op internet en waar ik mijn eigen creativiteit op losgooi.

Als je aan mijn vrienden vraagt wat mij zo goed maakt in dit werk, zullen zij zeggen dat het mijn perfectionisme is. Wat ik doe, doe ik goed. Ik heb oog voor elk detail en het product gaat pas de deur uit als ik tevreden ben en als ik zeker weet dat de klant er tevreden mee gaat zijn.

Neem rustig een kijkje op mijn website. Voor eigen ideeën of specifieke ontwerpen voor een brandblusserlamp kun je altijd contact opnemen. Ook voor specifieke ontwerpen voor raam- en muur- en autostickers kun je altijd vrijblijvend contact opnemen zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

2 thoughts on “Over mij

  • admin says:

   Goedemiddag,
   Mijn excuus, ik heb problemen gehad met mijn account, en zie nu pas uw mail. Ik kan in principe alles maken naar de wens van de opdrachtgever, dit omdat ik zelf de stickers kan snijden. Wat had u in gedachten?
   Gr Paul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *